Schönen Urlaub!

SIEMENS combi oven

Handleiding

Dit is een beknopte gebruiksaanwijzing. De volledige handleiding van deze SIEMENS combi oven vindt u op www.roompotbb307.nl/handleidingen.

Bediening

1 Display Op het display ziet u de actuele instelwaarden, keuzemogelijkheden of aanwijzingsteksten. Met de knoppen < en > navigeert u in het display.
2 Knoppen Met de toetsen stelt u de verschillende functies direct in.

Display

Symbool Betekenis
Tijd bijv. "12min10s" Aanwijzing lopende tijdfuncties.
Timer is geactiveerd.
Kinderslot is geactiveerd.
WiFi-signaalsterkte voor Home Connect. Hoe meer lijntjes van het symbool gevuld zijn, des te beter is het signaal. Wanneer het symbool is doorgestreept, dan is er geen WiFi-signaal. Wanneer er een "x" bij symbool is, dan is er geen verbinding met de Home Connect-server.
Start op afstand met Home Connect is geactiveerd.
Diagnose op afstand met Home Connect voor onderhoud is geactiveerd.
Ovenlamp is aan of uit.

Knoppen

Knop Functie
Apparaat in- of uitschakelen.
Functie magnetron direct kiezen.
Werking starten of onderbreken.
Eén instelling terug gaan.
Timer selecteren.
Ca. 4 seconden ingedrukt houden: kinderslot activeren of deactiveren.

Verwarmingsmethoden combi-oven

Symbool Verwarmingsmethode Temperatuurbereik Gebruik en werkwijze
2D hete lucht 30 - 230°C Op één niveau bakken of braden. De ventilator in de achterwand verdeelt de warmte gelijkmatig in de binnenruimte.
Boven- en onderwarmte 30 - 230°C Traditioneel bakken of braden op één niveau. De verwarmingsmethode is bijzonder geschikt voor gebak met vochtige bedekking. De warmte komt gelijkmatig van boven en van onderen.
Hete lucht zacht 125-230 °C Gekozen gerechten zonder voorverwarmen op één niveau voorzichtig garen. De ventilator verdeelt de warmte gelijkmatig in de binnenruimte. Het product wordt in fasen bereid met behulp van restwarmte. Houd de deur van het apparaat tijdens het bereiden gesloten. Deze verwarmingsmethode wordt voor het bepalen van het energieverbruik in de circulatieluchtmodus en de energieklasse gebruikt.
Boven-onderwarmte zacht 150-230 °C Gekozen gerechten voorzichtig garen. De warmte komt van boven en van onderen. Deze verwarmingsmethode wordt gebruikt voor het bepalen van het energieverbruik in de conventionele modus.
Circulatiegrillen 30 - 230°C Gevogelte, hele vis of grotere stukken vlees braden. Het grill-element en de ventilator schakelen afwisselend in en uit. De ventilator wervelt de hete lucht rond het gerecht.
Grill, groot Vast vooringestelde grillstand Platte producten, zoals worstjes of toast grillen. Gerechten gratineren. Het hele oppervlak onder de grill wordt heet.
Grill, klein Vast vooringestelde grillstand Kleine hoeveelheden grillen, zoals worstjes of toast. Kleine hoeveelheden gratineren. Het middelste oppervlak onder de grill wordt heet.
Onderwarmte 30 - 230°C Gerechten nabakken of au bain-marie bereiden. De warmte komt van onderen.
Servies voorverwarmen 30 - 90°C Servies voorverwarmen.
Back to top